Click for more products.
No produts were found.

Monster Pak

Monster Pak este un produs profesional.
CiteşteShow less
199,00 lei
Disponibil

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 19 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 19 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 3,80 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Monster Pack

Pachet de vitamine premium bazat pe o combinație de vitamine și minerale pentru îmbunătățirea performanței

  • PACHET DE MULTIVITAMINE TOP OF THE LINE
  • CREȘTEREA PERFORMANȚEI CU 3 TIPURI CREATINE
  • NUTRIENȚI ȘI ENZIME
  • ACIZI GRAȘI ESENȚIALI 
  • COMPLEX DE STIMULANȚI 
  • "KREBS-CYCLE ATP" MATRIX
  • COMPLEX MEGA DAA 
  • SPECTRU COMPLEX DE AMINOACIZI 

MONSTER PAK este cea mai complexă formulă de vitamine și minerale din gama noastră cu o mulțime ingrediente suplimentare.  Vitaminele și mineralele sunt substanțe nutritive esențiale de bază care trebuie luate în mod adecvat pentru o sănătate optimă și performanțe sportive la nivel înalt.

MONSTER PAK, printre altele, prezintă doze mari de vitamine din complexul B și vitamina C (cu măceșe), plus minerale esențiale, inclusiv seleniu și zinc. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos și la reducerea oboselii și epuizării*. De asemenea, ajută la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după exerciții intense (efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 200 mg pe lângă aportul zilnic recomandat de vitamina C)! *

Vitamina D contribuie la menținerea funcției normale a mușchilor și a sistemului imunitar și la absorbția / utilizarea normală a calciului și fosforului. * Zincul contribuie la menținerea fertilității normale, la reproducere și la menținerea nivelurilor normale de testosteron, precum și la metabolismul normal al macronutrienților. * Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos: neurotransmisie și contracție musculară, inclusiv mușchiul inimii; de asemenea, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea părului și unghiilor normale. * Seleniul contribuie la spermatogeneza normală, la funcționarea normală a tiroidei și la menținerea părului normal, a unghiilor. *

MONSTER PAK oferă un amestec de plante „verzi” cu enzime digestive. Complexul complet de aminoacizi pe bază de proteine ​​din zer este responsabil pentru furnizarea de amine esențiale, inclusiv BCAA. Precursorul L-argininei de oxid nitric (NO) este, de asemenea, inclus. MONSTER PAK nu ar fi complet fără stimulente, diferite forme de L-carnitină și creatină, un complex glucozamină - condroitină - MSM și acid D-aspartic!

*Aceste declarații au fost dovedite științific de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și autorizate de Comisia Europeană (CE).

Mod de administrare

O doză zilnică însemnă 2 pachete pe zi. Luați pachetul (A) dimineața sau înainte de antrenament. Luați pachetul (B) cu capsule moi după antrenament sau seara înainte de culcare. Fiți întotdeauna conștienți de stimulentele din produs! Utilizați acest produs împreună cu alimente ca parte a unei diete sănătoase și echilibrate, nu ca înlocuitor pentru acestea.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_79
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
165,00 lei
Conținut foarte mare de stimulanți, intre astea și cofeină! 6000 mg de diferite tipuri de creatina! Big Ban: 825 grame
110,00 lei
EAA + Glutamină Complex esențiali de aminoacizi și glutamină pentru orice moment! Oferă aminoacizi esențiali! EAA 4250 mg (inclusiv BCAA)! 2000 mg L-Glutamină! Conținut zero de zahăr! Produs vegan (aminoacizi...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare