Click for more products.
No produts were found.

Mega Arginine

Capsule cu doze mari de arginină! Megadoza de arginina in capsule pentru volumizarea celulelor si transportor de oxigen pentru muschi.

CiteşteShow less
75,00 lei
Disponibil

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 7 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 7 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 1,40 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Mega Arginină!

Arginina, ca un precursor de oxid nitric, dilată vasele de sânge care duc la pompări mari, vascularizație, și poate crește nivelul de oxigen a inimii și mușchi. Se poate îmbunătăți de asemenea erecția penisului. Sportivii beneficiază de îmbunătățirea capacității de efort fizic și crește fluxul sanguin. Mai multe elemente nutritive vor ajunge la mușchiul antrenat și produșii oboselii vor fi eliminați mai rapid și mai eficient, de aici rezultă o mai bună recuperare și o mai bună creștere. Arginina poate crește procesul de vindecare a țesutului micro-leziunii la nivelul muscular și poate avea un impact asupra producția de insulină și sensibilitate.

Mod de administrare:
Zilnic recomandat 2-4 capsule de Mega Arginine cu 30 minute înainte de antrenament.

 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_15
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
135,00 lei
Formulă nouă cu intensificator de absorbire! G-BOMB matrix de glutamină multi-vectoriala! Glutamine cu cele mai stabile și cu cele mai înalte valori biologice! Praf aromat fără zahăr și aspartam! O doză în fiecare...
80,00 lei
Grăsimile nesaturate esențiale, și substanțele introduse...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare