Click for more products.
No produts were found.

Lysine 90 capsule

L-Lysine este un aminoacid esențial. Număr de capsule: 90

CiteşteShow less
63,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 6 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 6 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 1,20 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Lizina este un aminoacid esențial, care este un bloc necesar pentru toate proteinele din corp, și se găsește în cantități mari în țesutul muscular. Lizina joacă un rol important în absorbția de calciu, construirea de proteine musculare, recuperarea după leziuni, și producția de hormoni a organismul, enzime și anticorpi. Lizina de asemenea, ajută la formarea de colagen, care sprijină pielea, mușchii și articulațiile. Lizina poate fi benefic pentru cei cu infectii de herpes. Atunci când se iau L-arginina, este recomandabil de a utiliza, de asemenea lizină în caz contrar acesta poate stimula replicarea virusului herpes, dacă îl ai. Lizina poate fi combinat cu alți aminoacizi care eliberează hormoni de creștere, cum ar fi arginina pe stomacul gol înainte de antrenament sau de a merge la culcare.

Mod de administrare:

Preferabil se administrează de două ori pe zi, dimineața și seară. Zilnic recomandat 1-2 porții de lizină pe stomac gol, cu mult lichid. Pentru effect dorit indicat înainte de antrenament sau odihnă. Se poate administra cu orice lichid.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_14
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
165,00 lei
Conținut foarte mare de stimulanți, intre astea și cofeină! 6000 mg de diferite tipuri de creatina! Big Ban: 825 grame
58,00 lei
Combinația sinergică de Zinc, Magneziu și Vitamina B6! Natural! Combinație specială de vitamine și minerale! Optimalizează performanță, creșterea și regenerarea!
75,00 lei
Joint-X este o formulă completa pentru întreținerea articulațiilor.
349,00 lei
Creșterea masei musculare și a forței! Menținerea masei musculare în timpul dietelor! Menținerea sănătății! Rezerve de proteină cu înaltă concentrație! Este bogat în aminoacizi BCAA! Transportor activ de proteină!...
159,00 lei
Carnea de vită are un status legendar între sportivi de performanță și cei care fac orice sport intens – sunt foarte mulți care se dezvoltă mult mai bine de la carnea de vită decât de la pieptul de pui. De ce să nu...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare