Click for more products.
No produts were found.

Caffeine

Îmbunătățește vigilența și concentrația mentală! Crește performanta sportivă și toleranța împotriva durerilor! Reduce febră musculară! O formulă superioară pentru performanță. Permite o dozare precisă! 100 capsule
CiteşteShow less
54,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 5 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 5 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 1,00 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Caffein

100 MG CAFFEINĂ ÎN CAPSULE

Este puţin cunoscut că cofeina pură prevede efectele pe care le aşteaptăm de la cafea. Cafeaua are sute de substanţe chimice în el, unele dintre care anulează efectele pozitive ale coffeinei. Cu toate acestea, atunci când caffeina pură este luată în doze optime, îmbunătăţeşte semnificativ performanţa, reduce durerile şi durerea musculară, fapt ce a fost dovedit prin studii. Coffeina stimuleaza, de asemenea, sistemul nervos central crescând vigilenţa, concentrarea mentală, şi creşte rata metabolică.Cofeina pură are la dispoziţie efectul de creşterea performantei, nu cafea!

Mod de administrare:

Preferabil se administrează de două ori pe zi, dimineaţa şi la prânz. La început recomandăm de la 1-4 capsule (sau 4-5 mg/ kg corporal) cu 30 - 60 minute înainte de antrenament sau orice activitate care necesită concentrare si focus. Se poate administra cu orice lichid.

Avertisment: Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală!
Consultati cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăsiti doza recomandată.
Produsul nu înlocuieste alimentatia variată si echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna copiilor!
Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și alune.

 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_33
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
94,00 lei
Nu reține apa! Formula nu conține stimulanți! Nu are alte componente/factori, pentru care nu se pot adăuga substanțele pentru creșterea carnozinului!
295,00 lei
Produsul nostru, 100% Beef Muscle este o formulă completă hidrolizată de proteină de vită, produs din carne de vită proaspătă.
50,00 lei
Zincul este un mineral care are o multifuncționalitate în organismul uman.
99,00 lei
Cei mai importanți aminoacizi combinați într-o singură formulă! Leucina, izoleucina și valina fac parte din lanțul ramificat de aminoacizi (BCAA). BCAA-urile sunt între cele 9 aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare