Click for more products.
No produts were found.

Carni-X Liquid 100.000

Arzător de grăsimi cu efect rapid. 100.000 mg de l-carnitină per flacon! Doze tari de 2,500 mg! Zero grăsimi, carbohidrat minimal! Întărit cu vitamina C! 40 porții per flacon!
CiteşteShow less
110,00 lei
Disponibil
Arome

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 11 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 11 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 2,20 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Liquid Carni-X 100.000

Mega doză de L-carnitină!

Arzător de grăsimi concentrat cu effect rapid!

  • 100 000 Mg de L-Carnitină/ flacon!
  • Porții tari de 2.500 Mg!
  • Zero grăsimi, carbohidrat minim!
  • Întărit cu vitamina C!
  • 40 Porții/ flacon!

L-carnitina este un fel de aminoacid sigur şi eficient, care joacă un rol critic în organismul uman în procesele de producţia energiei şi arderea grăsimilor. L-carnitina este componenta essenţială a sistemului de transport în care transportă grăsimile în mitochondria celulelor, unde oxidează şi se transformă în energie. Carnitina este un arzător de grăsimi efficient, îmbunătăţeşte metabolismul inimii, rezistenţa şi regenerarea. Forma lichidă resultă absorbţie rapidă şi eficientă.

Dozare:

Se amestecă 12,5 ml concentrat Liquid Carni-X în apă sau alte lichide. Consumaţi 1-2 porţii pe zi. Preferabil consumarea primei porţii cu 30-60 de minute înainte de antrenament şi a doua pe stomacul gol, inaintea meselor în fiecare zi. Se agita bine înainte de utilizare!

Avertisment: Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală!
Consultati cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăsiti doza recomandată.
Produsul nu înlocuieste alimentatia variată si echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna copiilor!
Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și alune.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_69
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
127,00 lei
Collagen hidrolizat pentru întărirea țesuturilor structurale! Întărește articulațiile, pielea, părul și unghiile! Porții foarte puternice de 10,000 mg! Întărit cu vitamina B6! 40 porții/ flacon!
148,00 lei
SUPERHERO este noua formulă pre-workout din gama ProLine. Îmbunătățită cu ingrediente care nu ai fost folosite niciodată în asemenea produse, între care ingrediente active de înaltă calitate, sub licență Scitec...
135,00 lei
Formula pentru creșterea testosteronului și performanței Maximalizează producția proprie de testosteroni! Stimulează dorința sexuală și vitalitatea! Super-matrix testopump: tribulus, l-carnitina, alc, și arginina!...
140,00 lei
Proteine din lapte, din cea mai bună calitate și absorbție! 100% Casein Complex este o proteină din lapte cu o fuziune dominant din Micellar Cazeină. Studiile științifice în sincronizarea absorbției și tipurile de...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare