Click for more products.
No produts were found.

MyoFactor (285 gr.)

Supliment alimentar sub formă de pulbere cu creatină, aminoacizi, vitamine, minerale, lecitină, inozitol și extract de Coleus forskohlii. 

CiteşteShow less
139,00 lei
Disponibil
Arome
Ultimele produse in stoc 2 Produse

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 13 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 13 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 2,60 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

MyoFactor este un supliment alimentar sub formă de pulbere cu creatină, aminoacizi, vitamine, minerale, lecitină, inozitol și extract de Coleus forskohlii. Cu îndulcitori.

Proprietățile multifuncționale ale produsului se datorează ingredientelor sale variate cu diferite puncte de aplicare:

Vitamina B6 este implicată în metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului.

Zincul și magneziul sunt implicate în sinteza normală a proteinelor.

Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor.

Vitamina D contribuie la menținerea funcției musculare sănătoase.

Creatina îmbunătățește performanța fizică în timpul perioadelor scurte de exerciții de mare intensitate. Efectul benefic se realizează cu un aport zilnic de 3 g de creatină.

Funcția aminoacizilor în celule - și în corpul uman în general - este diversă și variată. Acest lucru se reflectă în gruparea lor funcțională. Pe lângă binecunoscutele subdiviziuni esențiale și neesențiale, acestea pot fi clasificate în funcție de structura lor chimică, chimia soluției apoase, reacțiile biochimice tipice, rolul lor fiziologic etc. Acestea pot fi rezumate parțial mai jos:

L-leucina, L-lizina și L-arginina sunt așa-numiții aminoacizi care contruiesc proteine. Prefixul L înseamnă că aceste compuse reprezintă o configurație L care poate fi folosită eficient de organism. L-leucina și L-lizina sunt aminoacizi esențiali, primii fiind cu lanț ramificat. În ingrediente este inclus și metabolitul său, HMB (butirat de beta-hidroximetil), sau mai exact sarea sa de calciu. Pe lângă faptul că este un constituent al lanțurilor proteice, L-arginina este și un precursor al oxidului nitric (NO), un așa-numit precursor. L-arginina se formează în corpul uman într-un ciclu biochimic numit ciclu al ureei. L-ornitina, care este de asemenea prezentă în produs, este un membru al acestui ciclu, printre altele.

Desigur, construirea proteinelor necesită mai mult decât aminoacizi. Este un proces extrem de complex care este controlat cu precizie de organism. Prin urmare, termenul „aminoacizi care formează proteine” nu trebuie confundat cu sinteza proteică.

Prin urmare, nu este o coincidență faptul că pilonul principal al profilului activ al unui astfel de produs multifuncțional1 este compoziția diversă a aminoacizilor.

Lecitina din acest produs este o componentă esențială a celulelor, fie pentru structură, fie pentru funcție.

Componenta vegetală a produsului este reprezentată de extractul de Coleus forskohlii standardizat la forskolină. Standardizarea este un proces care asigură că aceeași cantitate de ingredient activ este întotdeauna prezentă în fiecare unitate de extract de plantă.

Este esential de remarcat faptul ca, desi produsul in cauza ofera posibilitatea completarii dietei, nu este un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata.

În acest context, produsul este recomandat atât bărbaților, cât și femeilor!

  • Fără zahăr*

  • Fara gluten**

  • Fără lactoză***

  • Fără ulei de palmier

  • Vegetarian

* <0,5g zahăr la 100 ml de produs gata de consumat atunci când este preparat cu apă.
** Fara gluten conform reglementarilor Uniunii Europene
*** Fara lactoza: <0,1g lactoza/100ml produs gata de consumat, preparat cu apa.

Mod de administrare

Se amestecă 1 porție (9,5 g = 1+ 3/4 cupe = 1 lingură) de produs pe zi în 300 ml apă. Consuma 2 portii pe zi!

Informații despre alergeni

Fabricat într-o unitate care produce alimente care conțin lapte, ouă, soia, arahide, nuci, țelină, pește, crustacee, moluște și dioxid de sulf.

Avertizare

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici! Nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Consumul produsului nu este recomandat în cazul unor boli de bază cunoscute sau atunci când luați medicamente!

COMPOZIȚIA


Doză zilnică: 19 g | 2x (1+3/4 scoops = 1 tablespoon)

Numărul porţiilor 15 (285 g)Valori nutriționale19 gVRN3


Vitamin B62 mg143%

Zinc10 mg100%

L-leucine3000 mg

HMB2000 mg

L-Arginine1500 mg

L-Ornithine600 mg

L-Lysine450 mg

Magnesium113 mg30%

Calcium120 mg15%

Vitamin D5 μg100%

Creapure® (Creatine monohydrate)
-of which creatine
3412 mg
3000 mg

Inositol500 mg

Coleus forskohlii extract
-of which forskolin
113 mg
11,3 mg

Lecithin 100mg100 mg


CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare