Click for more products.
No produts were found.

L-Glutamine

Aminoacidul glutamin - care este prea bine cunoscut și popular!

CiteşteShow less
85,00 lei
Disponibil

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 8 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 8 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 1,60 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

Glutamină 100% pură!

Sub formă de supliment - alcătuiește 60 % din partea aminoacizilor liberi din mușchi. Din cauza asta, avem nevoie foarte mare de ea, în fiecare parte a corpului. Intestini și sistemul imunitar folosesc cu drag glutamina, care este necesar pentru menținerea sănătății. Glutamina crește sinteza proteinei, diminuește descompunerea țesutului muscular și nivelul de cortizol, crește volumul celulei musculare. Pe lângă asta glutamina este în stare de a mari producția naturală a hormonilor de creștere cu 400 %. Dar asta nu-i tot, aminoacidul poate stabiliza nivelul glicemiei, mărește depozitele de glicogen și scade înfometarea și dorința pentru zahăr. Realitatea este ca cercetările au demonstrat că, după un antrenament nivelul glutaminei poate scade cu 50 % în corp! Cu folosirea glutaminei poți păstra nivelul optimal al glutaminei astfel poți maximaliza volumul celulelor musculare, așa poți fi din ce în ce mai mare la fiecare antrenament.

Mod de administrare:
Se poate folosi mai multe porții pe zi, în primul rând înainte, în timpul și după antrenament, eventual și înainte de culcare. Astfel se poate stimula producția hormonilor de creștere și poate scade catabolismul în timpul nopții. Este recomandat folosirea produsului cu o băutură cu carbohidrați.

CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_13
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
75,00 lei
Capsule cu doze mari de arginină! Megadoza de arginina in capsule pentru volumizarea celulelor si transportor de oxigen pentru muschi.
135,00 lei
Cu ajutorul ei poți să te încarci maximal cu energie și mușchi cu glicogen! Din 100 % Vitargo, nu conține carbohidrați tradiționali! Mai bun cu 70 % - 80 % ca alte carbohidrați! Încărcare de glicogen deosebit de...
135,00 lei
Formulă nouă cu intensificator de absorbire! G-BOMB matrix de glutamină multi-vectoriala! Glutamine cu cele mai stabile și cu cele mai înalte valori biologice! Praf aromat fără zahăr și aspartam! O doză în fiecare...
165,00 lei
Conținut foarte mare de stimulanți, intre astea și cofeină! 6000 mg de diferite tipuri de creatina! Big Ban: 825 grame

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare