Click for more products.
No produts were found.

G-BOMB 2.0

Formulă nouă cu intensificator de absorbire! G-BOMB matrix de glutamină multi-vectoriala! Glutamine cu cele mai stabile și cu cele mai înalte valori biologice! Praf aromat fără zahăr și aspartam! O doză în fiecare pungă, comoditate maximă! Arome: ICE TEA - 500 gr
CiteşteShow less
135,00 lei

Prin cumpărarea acestui produs poţi colecta până la 13 puncte de loialitate . Coșul tău va conține în total 13 puncte care pot fi transformate într-un voucher de 2,60 lei .


Brand:
Adaugă la favorite
Descriere

G-BOMB 2.0 – MATRIX DE GLUTAMINĂ

  • G-BOMB formula de glutamina multi-vectorială!
  • 8 Ingrediente!
  • Cele mai bune glutamine pentru cresterea masei musculare intr-o combinatie inedita!
  • Cele mai stabile glutamine cu cele mai inalte valori biologice si cu intensificatori de absorbtie!
  • Creste rezistenta si Intareste sistemul imunitar!
  • G-BOMB este o formula fără zahăr și aspartam!
  • O portie in fiecare plic pentru o folosire usoara!

Aminoacidul glutamin – este un supliment foarte cunoscut si popular - contine 60 % aminoacizi liberi din muschi. Organismul are nevoie foarte mare de el. Intestinele si sistemul imunitar folosesc din abundenta glutamina, care este necesara in mentinerea sanatatii.

Glutamina mareste sinteza proteinei, diminueaza descompunerea tesutului muscular si nivelul de cortizol, creste volumul celulei musculare. Pe langa aceasta, glutamina poate marii productia naturala a hormonilor de crestere cu 400 %. Dar asta nu-i tot, aminoacidul poate stabiliza nivelul glicemiei, mareste depozitele de glicogen si duce la scaderea senzatiei de foame si nevoia de zahar. Cercetarile au demonstrat ca in realitate, dupa un antrenament nivelul glutaminei poate scadea in corp cu 50 %! Singura problema cu suplimentul de glutamina este ca acesta contine numai L-glutamina simpla in forma pura care este foarte instabila si sensibila. Pe langa acest lucru, intestinul si sistemul imunitar “sustrag” glutamina. Este foarte importanta alimentarea acestor sisteme pentru a avea o sanatate optima. Noi sustinem lupta sportivilor pentru rezultate mai bune si “construirea” corpului lor, dar realitatea este ca L-glutamina in stare pura nu a fost conceput ca sa influenteze in mare parte celulele musculare.

Pentru rezolvarea problemei, am conceput formula G-BOMB, o combinatie puternica pe baza de glutamina multi-vectoriala, ce este alcatuita din patru feluri de glutamine! Aceasta contine si compusul de L-glutamina pentru a face posibila alimentarea intestinului si a sistemului imunitar, dar celelalte glutamine stabile cu cele mai inalte valori biologice sunt capabile sa ajunga cu eficienta la celulele musculare si sa produca efecte importante chiar peste asteptarile sportivilor.

Administrrare:

 Consuma 1 doza inainte de antrenament cu 30 de minute si 1 doza imediat dupa antrenament. G-Bomb este foarte util in timpul zilei, de ex. inainte de culcare. Poate fi folosit de mai multe ori pe zi, intre mese, ca sa reducem pofta de mancare si dorinta pentru dulciuri in timpul dietei.

 

Supplement facts

Serving size: 14 g (approximately 1 scoop)
Amount per serving
RDA%*  
Amount per serving
RDA%*
Calories 14 †   Total Carbohydrates 3,5 g †
Sugars 0 †   Folic Acid 30 mcg 15%
 
Proprietary "G-BOMB" matrix 10050 mg †        
- Micronized L-Glutamine, L-Alanine,L-Glutamine, L-Glutamic Acid, Alpha-Ketoglutarate Ca, Pteroyl-L-Glutamic Acid    
- Auxiliary Complex: Citrus Fruit extract (Naringin), Bioperine®
 
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
 

Ingredients

Ice tea: L-Glutamine, Maltodextrin, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Flavoring (Black Tea, Lemon), Coloring (Caramel), Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Citrus (Fruit) extract, Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.

Orange juice: L-Glutamine, Maltodextrin, Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Flavoring (Orange Juice), Citrus (Fruit) extract, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Coloring (Sunset Yellow**), Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.
**May have and adverse effect on activity and attention in children.

Pink lemonade: L-Glutamine, Maltodextrin, Flavoring (Pink Lemonade), Anti-Caking
Agent (Tricalcium Phosphate), Coloring (Strawberry Red), Citrus (Fruit) extract, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine® (Piper nigrum extract), Folic Acid.
 
CiteşteShow less
Detalii ale produsului
Product_11
Reviews
No comments
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
75,00 lei
Capsule cu doze mari de arginină! Megadoza de arginina in capsule pentru volumizarea celulelor si transportor de oxigen pentru muschi.
165,00 lei
Conținut foarte mare de stimulanți, intre astea și cofeină! 6000 mg de diferite tipuri de creatina! Big Ban: 825 grame
135,00 lei
Cu ajutorul ei poți să te încarci maximal cu energie și mușchi cu glicogen! Din 100 % Vitargo, nu conține carbohidrați tradiționali! Mai bun cu 70 % - 80 % ca alte carbohidrați! Încărcare de glicogen deosebit de...

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Pentru a utiliza lista de dorinţe, trebuie să creezi un cont

Autentificare